Nieuws: Informatiebijeenkomst G-voetbal bij Heracles Almelo

Op zaterdag 23 januari 2016 was er een informatieavond voor voetbalverenigingen over G-(jeugd)voetbal bij Heracles in Almelo, georganiseerd door Heracles, de KNVB, Nijha en Stichting Doelpunt.

De bijeenkomst was bedoeld voor bestuurders van voetbalverenigingen die meer willen weten over de mogelijkheden voor het aanbieden van G-voetbal (zelfstandig of eventueel samen met een nabijgelegen voetbalvereniging. In skybox 1, 2 en 3 van het vernieuwde Polman stadion werden er presentaties over G-voetbal gegeven door o.a. Erna Koeslag (Stichting Doelpunt) Wilco Huisman (KNVB) en Sjoerd van den Akker (Nijha).

De avond stond in het teken van kennis en informatie delen en ontmoeten van andere verenigingen. Regionale samenwerkingen zijn voor G-voetbal van groot belang. Buurtgemeenten hebben contact met elkaar kunnen leggen om de mogelijkheden van samenwerking te bekijken.
Aansluitend aan de informatiebijeenkomst konden de deelnemers de wedstrijd Heracles – De Graafschap aanschouwen.

Na afloop van de wedstrijd werd de winnaar van de prijsvraag bekend gemaakt. Ina Rietman ging met een mooi spellenpakket van de Nijha naar huis voor haar club sv Colmschate.

Het was een geslaagde, informatieve avond waaruit hopelijk mooie initiatieven ontstaan.
(Bron:Stichting Doelpunt)